Нападателят на Рома Пауло Дибала получи нова контузия след грубо нарушение от бившия играч на Лудогорец Хосе Луис Паломино при загубата на "вълците" от Аталанта с 1:3. Аржентинецът лекуваше разтежение в бедрото и влезе като резерва при 0:1, а малко преди края бе повален от Паломино пред дъгата на наказателното поле. Дибала доигра двубоя, но видимо накуцваше и на практика се изолира от играта до края на мача. Според вестник "Ил Темпо" звездата на Рома е с изкълчен глезен и ще бъде извън терените в следващите седмици. 

Защитникът Диего Йоренте също получи контузия при единоборство с Дуван Сапата. Бранителят е с разтежение на бедрен мускул и трябваше да излезе от терена. Това е пореден удар за Рома точно преди най-важните мачове за сезона. Извън игра заради травми са още Крис Смолинг, Джини Вайналдум и Рик Карсдорп. 

"Мисля, че всеки треньор, дори и в най-богатите клубове, ще има проблем, когато има толкова контузени. За някои отбори това е малък проблем, за нас е огромен проблем", каза старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо. "Смолинг си е Смолинг, Диего Йоренте се адаптира много добре и сега той също е аут. Очевидно ще бъде много трудно за нас", добави португалецът.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago