Младата надежда на Барселона Гави няма да напусне клуба през лятото. Халфът е обещал на старши треньора Чави Ернандес, че ще продължи да носи екипа на каталунците. 

Двамата са имали разговор на четири очи, в който са коментирали бъдещето на футболиста. Гави е бил категоричен, че се вижда на “Камп Ноу” още дълго време, а Чави го е уверил, че разчита на него да бъде сред основните фигури в тима. 

Единственото условие на младока е да бъде решен проблемът с новия му договор, който все още не може да бъде регистриран. Причината е, че от Барселона са надвишили тавана си за заплати, заради което временно им се отказва да регистрират нови договори. Очакваният дефицит за клуба през следващия сезон е над 200 млн. евро. 

Интерес към Гави проявява Челси. Преди няколко седмици се появиха информации, че лондонският клуб е готов да направи младия испанец един от най-скъпоплатените футболисти в Премиър лийг. 

От началото на сезона Гави има 29 мача и 1 гол в Ла Лига.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago