Бившият кмет на София Стефан Софиянски коментира дербито между ЦСКА - София и Левски, завършило 0:0. Някогашният служебен премиер обърна внимание на факта, че "червените" започнаха мача без нито един българин в своя състав.

"Левски беше по-добрият отбор и едва ли някой ще спори по този въпрос. За този мач, а и за нашето първенство мога да кажа, че много ме подразни като запалянко титулярният състав на ЦСКА - без нито един български футболист. Не може така! Какъв Централен спортен клуб на армията си? Кой от тези играчи е бил войник? В Левски поне имаше четирима, а след това като смени влязоха още двама българи. 

За мен са необясними конфликтите в Левски, които се получиха. С Иво Ивков сме лични и добри приятели. Да се стегнат левскарите, да се съберат заедно и да не се правят на политици", каза Стефан Софиянски пред "Тема Спорт".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe