Капитанът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Иван Станев коментира след победата като гост на ЦСКА с 3:1 гейма в полуфинал №3 от Efbet Супер Волей, че са успяли да направят това, което не са успяли в Бургас в първите два мача от серията.

"Това, което не успяхме да направим в Бургас, го направихме днес тук. Победа днес - надявам се това да ни даде малко въздух, бяхме в тежко положение. Знаехме, че за нас днес сезонът завършваше, ако бяхме загубили. Благодаря на момчетата, че играхме по-умно. Вървеше ни началният удар, не допуснахме толкова грешки. Посрещането на ЦСКА също изигра роля. Зведите са на небето, при нас е отбор. Колкото има тежест Аксел, толкова има тежест и всеки един друг състезател. И в двата отбора се наблюдава умора. За утрешния мач, ключът ще бъде в по-малкото непредизвикани грешки. Трябва да играем по един по-хитър начин, както успяхме да го направим днес", сподели Иван Станев след срещата.

Така бургазлии намалиха резултата в плейофната серия на 1-2 победи. Четвъртата среща между двата тима е утре (16 април), точно на Великден, от 18,00 часа отново в зала "Христо Ботев" в София.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto