Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Атанас Петров сподели след победата като гост на ЦСКА с 3:1 гейма в полуфинал №3 от Efbet Супер Волей, че са намерили ритъма си, като са играли както през сезона, с разум, без екстравагантности.

"Технически погледнато, разликата дойде от тяхното посрещане. В първите два мача те бяха перфектни в този елемент, а може би и нашият сервис беше много по-силен днес. Намерихме нашия ритъм, играхме както през сезона, с разум, без екстравагантности. Аксел (б.р. Трухчев) е основен фактор, да, но всички състезатели днес показаха дурго лице. Душан (б.р. Лопар) има проблеми с коляното от доста време, но се надявам утре да е на линия. Матей (б.р. Михайлович) беше лидерът, който искам. Видяхмте как завърши и мачът - с три негови разигравания. Като всеки добър диагонал, той днес си свърши работата", коментира Атанас Петров след мача.

Така бургазлии намалиха резултата в плейофната серия на 1-2 победи. Четвъртата среща между двата тима е утре (16 април), точно на Великден, от 18,00 часа отново в зала "Христо Ботев" в София.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto