Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е получил полицейска охрана поради напрежение между него и част от феновете на отбора. Ултрасите на “партенопеите” не скандираха по време на мача срещу Милан в Серия А (0:4) преди две седмици, когато беше последното домакинство на тима.

Проблемът е цените на билетите на стадион “Диего Армандо Марадона” и стриктните мерки за банери и транспаранти. Настроението на феновете не бе подобрено от втората поредна загуба от Милан, този път в Шампионската лига. Сега на Наполи му предстоят две домакинства, като следващата седмица е решителният реванш от четвъртфиналите в най-престижния клубен турнир и отборът ще има нужда от подкрепата на привържениците.

#SerieA | @sscnapoli, la prefettura mette sotto scorta il presidente #DeLaurentiishttps://t.co/OhzcnkIxBD

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) April 14, 2023

Префектурата на Неапол е решила да даде на Де Лаурентис полицейска защита поради напрежението. Ситуацията леко разваля атмосферата в града, който очаква първа титла от над 30 години. В Неапол вече планират празненствата за титлата в Серия А, която се очаква да бъде спечелена след няколко седмици.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe