Президентът на шампиона и носител на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува днес в поредното издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Много наивно би било да очакваме да постигнем също само победи през този сезон. Постигнатото през миналия сезон бе неповторимо като резултати и като изживяване, за нас и за феновете на отбора. Наистина много наивно е да се смята, че това може да продължава дълго време. Нямаше как да няма конкуренция и от други клубове. Очаквахме някакъв спад в резултатите. Лично аз се надявах да не е толкова рано, защото още в първия ни мач срещу Левски допуснахме загуба. Но това е част от нещата, част от играта, част от спорта. Истината е, че го приехме сравнително нормално. В същото време не ни повлия много добре. Може би изпаднахме в някаква дупка, особено хората, които бяхме свикнали с всички тези победи. Имаше моменти на несигурност и в нашите фенове”, заяви Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

"Но пък като погледнем от страни ние си постигнахме всички цели поставени до сега. Влязохме в групите на Шампионската лига, спечелихме Суперкупата категорично и спечелихме Купата на страната по един впечатляващ начин, защото се получи един страхотен мач на финала”, добави президентът на ВК Хебър.

Снимки: Борислав Трошев