Собственикът на Челси Тод Боели няма да избързва с назначението на нов мениджър на отбора. Според „Сън“ Бруно Салтор, който вчера бе посочен за временен наставник след уволнението на Греъм Потър, ще остане до края на сезона. Клубното ръководство е наясно, че при сегашната ситуация Челси няма как да се класира за участие в Шампионската лига през този сезон. Отборът изостава на цели 12 точки от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, а реално изгледите за триумф в Шампионската лига също не са големи, тъй като на 1/4-финалите лондончани се изправят срещу Реал Мадрид. Поради тази причина Боели и неговият екип ще започнат доста по-задълбочено проучване кой би бил най-подходящият бъдещ мениджър на отбора, на когото ръководството да заложи в дългосрочен план.

Ранният фаворит е Юлиан Нагелсман, който наскоро бе уволнен от Байерн (Мюнхен). Списъкът обаче е доста широк и включва имената на Маурисио Почетино, Зинедин Зидан, Луис Енрике, Оливер Гласнер и дори Жозе Моуриньо, който може за пореден път да се завърне на „Стамфорд Бридж“.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago