Реал Мадрид приема Валядолид в среща от 27-ия кръг на Ла Лига. Срещите от първенството вече не са от голямо значение за “белите”, които изостават на 15 точки от лидера Барселона. Тимът на Карло Анчелоти има двубой с по-голяма стойност в сряда, когато ще се изиграе реваншът от полуфиналите на Купата на Испания срещу каталунците. Валядолид е на две точки над зоната на изпадащите и ще води тежка битка до края на сезона.

Анчелоти е направил три промени в защитата от мача с Барса преди паузата за националните отбори. Антонио Рюдигер и Начо Фернандес, който е наказан, не са в групата, Ферлан Менди е контузен, а Дани Карвахал е на пейката. Поради това отбраната ще бъде съставена от Камавинга, Алаба, който се завръща, Милитао и Лукас Васкес.

⚪ El Real Madrid ya ha hecho pública su alineación para el partido de hoy contra el Valladolid, condicionada sobre todo por las bajas en defensa

🤔 ¿Te gusta? ¿Qué cambiarías? pic.twitter.com/wzefcP6yVU

— Diario AS (@diarioas) April 2, 2023

Лука Модрич е оставен на резервната скамейка. Орелиан Чуамени се завръща в тима, а Марко Асенсио също ще действа в халфовата линия, както и Тони Кроос. Родриго пък е титуляр като част от атаката на мястото на Федерико Валверде.

РЕАЛ МАДРИД - ВАЛЯДОЛИД

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа, Камавинга, Алаба, Милитао, Лукас Васкес, Чуамени, Кроос, Асенсио, Родриго, Винисиус, Бензема
ВАЛЯДОЛИД:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago