Отборите на Удинезе и Милан излизат един срещу друг на „Дачия Арена“ в късния мач от съботната програма на 27-ия кръг в Серия "А".

Голямата новина в състава на гостите е появата на Златан Ибрахимович като титуляр за първи път от почти 14 месеца насам. Той заменя наказания Оливие Жиру на върха на атаката на тима. Нещо повече, поради отсъствието на Давиде Калабрия и Тео Ернандес сред стартовата единайсеторка 41-годишният ветеран ще носи капитанската лента на „росонерите“ за първи път, с което ще се превърне в най-възрастния капитан в клубната история.

👀©️#UdineseMilan #SempreMilan pic.twitter.com/IVeX5d7LeJ

— AC Milan (@acmilan) March 18, 2023

Стефано Пиоли е предприел още две промени в състава си след ремито 1:1 със Салернитана. Ернандес е болен от грип, така че неговото място ще бъде заето от Фоде Бало Туре. Сандро Тонали пък се завръща за сметка на Раде Крунич. Домакините пък са подредени в 3-5-2 с Бето и Айзък Съксес като нападатели.

Your Rossoneri to take on Udinese 📋#UdineseMilan #SempreMilan
Brought to you by @Sorare pic.twitter.com/RkORGrE1Nm

— AC Milan (@acmilan) March 18, 2023

Удинезе: Силвестри, Перес, Бийол, Бекао, Ехизибуе, Самарджич, Перейра, Уолъс, Удоджи, Бето, Съксес

Милан: Менян, Калюлю, Тиау, Томори, Салемакерс, Тонали, Бенасер, Бало-Туре, Диас, Леао, Ибрахимович

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages