Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори след победата с 3:1 над Хебър (Пазарджик) в efbet Лига. Бившият национален селекционер призна, че е останал доволен от показаното от неговите футболисти.

"Не мога да не съм доволен, жизненоважно беше да спечелим днес. Нашият краткосрочен план беше да вземем шест точки от двата мача, успяхме. Просто пропиляхме с лека ръка много шансове, но като цяло доминирахме напълно в целия мач и най-логичното нещо беше да спечелим. Футболът е алогична игра, само във футбола може да играеш слабо и да спечелиш точки. 

Заспахме при техния гол, на почивката разбрахме какво трябва да се случи, доволен съм от трите точки, паузата сега ще ни се отрази добре, ще се опознаем по-добре, ще вкараме някои нови изисквания и ще изглеждаме по-добре след паузата. Ако не намираме решения в мачовете, това ще ни коства грешка. След паузата ще играем по-добре. 

28

Националния отбор ли? Срещу Черна гора няма да е лесно на националния отбор, познавам доста добре този отбор. Стискам палци да победим. Антон Недялков може да пропусне мачовете, срещу Черно море игра на една тренировка, вчера беше същото, днес почувства болка", каза специалистът.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe