Халфът на Челси Мейсън Маунт изглежда твърдо решен да напусне настоящия си клуб след края на сезона. 24-годишният англичанин има договор с лондончани до юни 2024 година, като не може да се разбере за нов контракт с клуба. Той няма желание да парафира дългосрочно споразумение, както направи неговият съотборник Рийс Джеймс по-рано през сезона. Големият брой играчи, които пристигнаха на „Стамфорд Бридж“, също не се харесва на Маунт, който според английските медии е направил още една стъпка към изхода от Челси. Тя се изразява в решението да назначи нов агент, който да работи по посока на негов изходящ трансфер през лятото. Името на мениджъра е Нийл Фюингс.

За момента Ливърпул е клубът, който изглежда като най-големият фаворит за подписа на Маунт. Манчестър Юнайтед също има интерес.

От Челси са дали да се разбере, че вече са отправили финалната си оферта към Маунт. След като той няма да я приеме, позицията на клуба е, че английският национал ще бъде продаден през лятото, за да не бъде изпуснат без пари година по-късно.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago