Старши треньорът на Берое Николай Киров остана разочарован след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948. По този начин заралии остават без успех през пролетния полусезон, което застрашава елитния статут на отбора.

"Ядосвам се, когато загубим такива срещи. Противникът, без да има никакво игрово предимство, повежда с 2:0 - от две стандартни ситуации, на които отделихме нужното време на тренировките. Върнахме се в мача, но в такъв двубой са важни тези моменти. 

Не успяхме да реализираме нашите статични положения. Лошо е, когато не си надигран, да загубиш. Това се случва в пореден мач, което не е добре. Имаме доста проблеми, най-вече в завършващата фаза. 

17

За нас е много добре тази пауза, защото трябва да се направят промени. Имаме три седмици да работим. Нашата защита е изцяло нова. Нормално е да имаме проблеми, макар че до 60-70 минута не бяхме надиграни. Проблемите започнаха, когато останаха свободните пространства. Надявам се двамата, които документално трябва да се присъединят към състава, да могат да влязат и да помогнат в двете фази.

17

С отборите около нас допускаме грешки. Това се отразява на точковия актив. Срещу отборите, които са по-напред, винаги каквото вземеш е добре дошло. Ако не сме уверени в оцеляването, как да го придадем на състезателите", заяви Киров.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев