Тимовете на Хебър и Лудогорец се изправят един срещу друг в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик е с начален час 14:30 и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров.

Двата тима са на коренно противоположни позиции в подреждането на шампионата. Домакините са на предпоследно място с едва 16 точки и мястото им в елита не е особено сигурно, ако не вземат мерки до края на сезона. Гостите от своя страна са втори - на четири точки от лидера ЦСКА - София.

В предишния кръг Хебър загуби с 0:2 при визитата си на Пирин в Благоевград, докато Лудогорец трудно обърна Черно море до 3:2 на своя стадион в Разград,. Мачът бе дебют за новия наставник на “орлите” Ивайло Петев, който замени Анте Шимунджа.

Хебър няма да може да разчита на наказаните Мартин Михайлов и Камен Хаджиев, които са наказани за натрупани картони. Лудогорец няма да може да разчита на Доминик Янков, който е контузен. Трайно аут пък са Рик Джонатан и Диниш Алмейда.

През есента двата отбора вече играха един път. Тогава шампионите разбиха новаците с 6:0. Тогава два гола отбеляза Спас Делев, а по един добавиха Иван Йорданов, Рик Джонатан, Бърнард Текпетей и Кирил Десподов.

ХЕБЪР - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

ХЕБЪР (4-4-2): Микулич; Сила, Осира, Цонков, Мазан; Божуркин, Серано, Г. Вълчев, Търтов; Марсел, Валпорт
Старши треньор: В. Манчев

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Падт; Пипа, Русо, Вердон, Недялков; Пьторовски, Нареси; Десподов, Неделев, Раи, И. Тиаго
Старши треньор: И. Петев

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: "Георги Бенковски"
НАЧАЛО: 14:30 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe