Своя двубой от първенството днес изигра и Берое 2011. Децата на Трифон Панев записаха победа и в четвъртия си мач от група А на шампионата на Футбол 5 в зона Пловдив. Малките таланти от Академията се наложиха с 5:1 над Хебър. "Много съм доволен от децата и най вече от самочувствието и спокойствието, които показахме когато владеехме топката. Завършихме атаки, който бяха изградени с по 6-7 подавания", заяви след срещата наставникът на Берое 2011 Трифон Панев.

Берое 2010 записа успех в днешната си среща от първенството на Футбол 7. Децата на Дончо Атанасов се наложиха с 3:0 над Шампион в среща от третия кръг на шампионата. За малките "зелено-бели" таланти това е първа победа в първенството след като в първите си две срещи отбора записа две равенства.

Успех днес за Берое 2009 в първенството на Футбол 7 !Децата на Венелин Сивриев се наложиха с убедителното 5:0 над Чирпан. За "зелено-белите" това е трета поредна победа в шампионата, тимът продължава и да е без допуснат гол в изиграните вече три срещи!