Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори пред медиите при представянето на национала Тодор Неделев като нов футболист на "орлите". Румънецът призна, че е горд от привличането на пловдивската звезда в Разград. Моци добави, че преговорите с Ботев (Пловдив) са били по-лесни за шампионите, отколкото тези със самия играч.

"Искам да благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление той не хвана мачовете ни в Европа през този сезон. Вече идва моментът за новата битка, за да станем шампиони. С подкрепата на Тошко и на нашите фенове, които се надявам ще дойдат много на стадиона, на 7 юни се надявам отново да сме шампиони и отново да играем в евротурнирите. 

От много време, още откакто съм бил футболист, знам, че е труден такъв трансфер. Ако можеше, още тогава да съм го взел. Знам какво значи Ботев (Пловдив) за Тошко - горд съм, че той в този момент е тук. Ако може да се фокусираме върху бъдещето на Тошко Неделев в Лудогорец, да не говорим само за Ботев", каза румънският шеф на "орлите".

"Трудно ми е да отговоря дали Тошко ще играе в неделя, г-н Шимунджа ще реши това. Мисля, че той има огромен шанс още в неделя да покаже класата си и да помогне да вземем трите точки. Напрежение няма в отбора, момчетата се подготвят добре. Чака ни тежка битка до края на първенството. Тук съм от 11 години, всяка година има такава битка. Надявам се накрая отново ние да сме шампиони.

Кое е най-силното качество на Неделев? Той има много качества. Ако кажа само едно нещо, няма да съм коректен. Той е един от най-добрите футболисти, срещу които аз съм играл. Преди казах, че от българите, но тогава обърках - имах предвид въобще. Не мога да кажа цената по трансфера. Взехме един добър футболист не за някаква огромна сума. С Ботев (Пловдив) преговорите бяха по-лесни, отколкото с Тошко", добави легендарният защитник на Лудогорец.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe