Турският елитен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на нападателя на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан, пишат местните медии. В събота, 4 март, “жълто-черните” гостуват на Черно море, като мачът на "Тича" стартира в 15:00 часа.

Този тим се намира на 5-о място във временното класиране в шампионата на комшиите и се бори за виза за евротурнирите. През зимата централният нападател бе близо до трансфер в Трабзонспор, но отказа и затова временно бе изваден от първия отбор.

Той обаче бе върнат в тима за рестарта на първенството. През кампанията 22-годишният Бароан има 18 мача с 10 гола в efbet Лига.

Ботев пък очаква да се подсили със скандалния офанзивен халф Амаду Думбия, който за последно е бил част от шведския Юргорден. В момента той е свободен агент и е гласен за заместник на продадения в Лудогорец Тодор Неделев.

Думбия вече е в Пловдив. Очаква се до дни Ботев (Пловдив) официално да обяви привличането му. Ганаецът ще е поредния чужденец при “канарчетата”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe