Локомотив (София) и ЦСКА 1948 излизат днес един срещу друг в първи мач от 22-рия кръг на efbet Лига. Двата клуба демонстрираха отлични резултати и игри през есента, но след старта на пролетния полусезон представянето им не е на същото ниво.

Локомотив (София) е в лоша серия от 7 поредни шампионатни срещи без победа. Въпреки това собственикът на тима Иван Василев демонстрира подкрепа към треньора Станислав Генчев, обяввявайки вчера, че е доволен от работата му и смяната му не е на дневен ред.

Добрата новина за "столичните железничари” е, че нямат проблеми с наказани футболисти и те ще хвърлят всичко най-добро срещу своя съперник в опит да се завърнат в битката за топ 6.

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев записа две победи в първите си три срещи начело на тима, но играта на отбора все още не е на нивото от есента. Сега препятствието пред “червенте” е сериозно, тъй като на няколко пъти през сезона Локомотив демонстрира, че не е отбор, който може да бъде подценен взимайки точки от Лудогорец, ЦСКА - София и Левски.

Гостите няма да могат да разчитат на двама свои футболисти - Алекс Колев и Реян Даскалов. Първият е контузен, а вторият бе изгонен при домакинската победа с 1:0 над Арда в предишния кръг.

През седмицата “червените” се подсилиха с бившия нападател на Крумовград Мариян Тонев, но той едва ли ще запише минути в днешния мач.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe