Името на футболиста на Манчестър Сити Бернардо Силва продължава да се споменава сред набелязаните играчи от Барселона за лятната селекция на каталунците. Според испанският вестник “Спорт“ мениджърът на “гражданите” Пеп Гуардиола е готов да продаде португалеца след края на сезона.

28-годишният Силва е ценен високо от ръководството на Барселона, а очакваната по-добра финансова ситуация на клуба ще бъде от полза за действията на трансферния пазар. Все още не е ясно обаче каква сума ще могат да предложат каталунците за подписа на футболиста, който има още две години от настоящия си договор с английския отбор.

🚨 Portugal midfielder Bernardo Silva's future at Manchester City is "not clear" with Barcelona continuing to monitor the 28-year-old's situation and ready to move if he is allowed to leave in the summer.

via 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐢𝐬𝐡.#RachySpot pic.twitter.com/e8N2cKPzQy

— 𝐑𝐚𝐜𝐡𝐲𝐒𝐩𝐨𝐭✨💫 (@iseoluwarachy) March 2, 2023

Ако Барселона все пак успее да привлече Бернардо Силва, това може да попречи на стремежа на Реал Мадрид да купи Джуд Белингам от Борусия (Дортмунд), тъй като би осигурил допълнителни средства за Манчестър Сити, който също проявява интерес към английския национал.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago