Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема очевидно не е приел леко резултатите от класацията FIFA The Best и ясно показва това в социалните мрежи. Французинът остана на трето място след Лео Меси и сънародника си Килиан Мбапе.

Очевидно огорченият Бензема първо публикува история в Instagram непосредствено след спечелването на наградата от Меси, в който се чува как мъж казва на френски: "Лъжец, да, лъжец". Тази публикация беше придружена от думите "лека нощ" като надпис в долната част на видеото.

La story de Karim Benzema après la cérémonie #TheBest. 👀 pic.twitter.com/wzKhjVzyAS

— Actu Foot (@ActuFoot_) February 27, 2023

Сега французинът отново демонстрира раздразнението си от класацията за индивидуалната награда, която се присъжда на най-добрия играч в света през последната година.  Бензема публикува скрийншот, показващ всички негови лични и отборни постижения през последната година, като явно намеква, че заради успехите му той е трябвало да вдигне индивидуалното отличие, а не Меси.

Някои от статистическите данни показват неговите 63 гола, 21 асистенции и статута му на настоящ носител на "Златната топка", както и 15 други отделни точки, подчертаващи приноса му за Реал Мадрид и националния отбор на Франция. Тази публикация беше последвана от втори пост на усмихнат Бензема, отново с надпис "Bonne nuit", което в превод от френски означава "Лека нощ", с което явно се показва, че статистиката е достатъчно аргументирана.

🇫🇷📱 Karim Benzema's last 2 stories on Instagram this evening. pic.twitter.com/D7Ef8TSL7q

— EuroFoot (@eurofootcom) February 28, 2023

Загадъчните постове на Бензема не са нещо ново за 66-те милиона последователи на французина в Инстаграм. След като получи контузия в навечерието на Световното първенство в Катар и напусна френския отбор, Бензема сподели подозрително селфи с надпис "Не ме интересува", след като стана ясно, че може да се завърне преди края на турнира.

Дълго време Бензема не беше викан за Франция на фона на делото за изнудване, което висеше над него, като в  крайна сметка той се отказа от националния отбор след Световното първенство.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago