Мениджърът на Арсенал Микел Артета смята, че в битката за титлата в Премиър лийг са замесени повече от два отбора. „Артилеристите“ имат преднина от две точки пред шампиона Манчестър Сити и от пет пред Манчестър Юнайтед, но лидерът във временното класиране е и с мач по-малко от другите два тима. Утре Арсенал гостува на Лестър в двубой от 25-ия кръг.

„Мисля, че има повече от два отбора, които са замесени в битката за титлата. Надпреварата е ежедневна. Срещу Лестър трябва да сме наистина добри, за да можем да ги победи, особено като се има предвид как играят в последните седмици. Трябва да се опитаме да спечелим този мач, който ще е много труден.

Няма новини относно новите договори на Сака и Салиба. Искаме да задържаме най-добрите си играчи. Искаме да създадем един дългосрочен проект, така че желанието ни е нашите най-добри футболисти да обвържат бъдещето си с клуба.

Томас Партей не е тренирал много, но изглежда може да бъде на разположение за утрешния мач. Ще видим как ще тренира днес. Той е много важен и ни липсваше в последните срещи, но се надявам, че ще бъде на разположение.

Габриел Жезус прави все повече неща на тренировъчното игрище. Коляното му не реагира на натоварването, което е положително. Бих искал да се върне възможно най-скоро, но трябва да спазваме времевата граница, която ни поставиха лекарите и специалистите“, заяви Артета по време на днешната си пресконференция.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago