Бившият футболист на Черно море и Спартак (Варна) Сами Ел Анаби деде интервю пред белгийското издание “walfoot.be” относно предстоящите сблъсъци между Лудогорец и Андерлехт в Лигата на конференциите. Защитникът се изказа ласкаво за разградчани, обявявайки, че те са много силен домакин и без колебание ги слага в топ 5 на белгийското първенство.

“Те летят над българския футбол. Това наистина е много добър отбор, който играе добър футбол. Лудогорец има много национали, особено българи, но и други. Играе много добре, офанзивно, директно и притежава много добри бразилски играчи.

Лудогорец е добра витрина, много футболисти предпочитат да отидат там и да играят в Европа, отколкото в малък клуб другаде. Трябва да си припомните, че победиха Рома у дома. Те са много силен домакин. Бих поставил Лудогорец в топ 5 в Белгия, без колебание”, казва Ел Анаби.

“Това не е стар традицонен клуб като ЦСКА (София), Черно море или Спартак (Варна). Атмосферата е различна, стадионът е по-модерен. Със Спртак играх пред 15 000 души, след това при визитата на Левски (София) пред 30 000. Това са невероятни спомени”, допълва защитникът, който сега защитава цветовете на Уидад Казабланка.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe