Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев коментира актуални теми от родния футбол. Според бизнесмена закъсалият гранд Левски няма да фалира, а напротив - ще вземе точки от Лудогорец и ще помогне на тима на Саша Илич в борбата за шампионската титла.

"Левски няма да фалира. Как ще фалира, когато отборът беше на подготовка в Дубай? Там е най-скъпото, най-луксозното - за да могат да си го позволят, значи не са чак толкова зле. Освен че няма да фалират, ще помогнат на ЦСКА за титлата! Левски ще направи равен с Лудогорец и така ние ще се откъснем с още две точки. После обаче от ЦСКА си зависи - не трябва да губим от Лудогорец и Левски. Това ще са най-важните мачове.

Много ми хареса играта срещу Берое. По едно време Бусато говореше по телефона и му вкараха гол, но случва се, всеки вратар греши. Просто беше на телефона човекът и не внимаваше. След това обаче ЦСКА имаше страхотна реакция - натиск, четири гола, така се прави. 

37

Някои ще кажат, че Берое е слаб отбор, то си е вярно, но Черно море да не е пък много силен. Левски защо не вкара два гола и не обърна мача - имаха цял час на разположение да отвърнат. Нищо не направиха. Футболистите на ЦСКА изглеждат добре подготвени, мотивирани са, има и много българи в състава. Това последното е шега, но иначе ми харесаха много", каза Георги Илиев пред Sportal.bg.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe