Ръководството на Интер е отправило изненадващо запитване към Манчестър Юнайтед за възможността да привлече под наем капитана на „червените дяволи“ Хари Магуайър, твърди "Дейли Мейл". Грандът от Милано търси централен бранител, който евентуално да замести Милан Шкриняр. Словакът призна, че вече е подписал предварителен договор с Пари Сен Жермен, но парижани се опитват да се договорят с Интер да го вземат още сега.

„Нерадзурите“ всъщност първо са се опитали да привлекат съотборника на английския национал в Юнайтед Виктор Линдельоф. От „Олд Трафорд“ обаче са отказали да пуснат шведа.

Най-скъпият защитник, който бе титуляр за Англия на Световното първенство в Катар, се превърна в дълбока резерва при Ерик тен Хаг, който предпочита да залага на Рафаел Варан и Лисандро Мартинес, като дори в няколко случая използва Люк Шоу като централен защитник. Въпреки това по-рано през този месец английските медии информираха, че клубът от „Олд Трафорд“ е отказал да пусне Магуайър под наем в Уест Хам. Най-вероятно отговорът и сега ще бъде същият. 

29-годишният играч също иска да изчака до лятото, за да вземе решение за бъдещето си, като се надява през този сезон все пак да спечели трофей с екипа на Манчестър Юнайтед. Именно в турнирите за вътрешните купи Магуайър има по-голям шанс да играе, както бе и в събота срещу Рединг, когато той започна като титуляр.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago