Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде своята първа официална пресконференция в зала „Родина“, на която разкри целите пред отбор за новата година. Преди началото на пресконференцията стана ясно, че бившият национал Николай Иванов ще бъде новият координатор между всички национални гарнитури.

Николай Иванов пък обясни ролята си на координатор между всички национални гарнитури.

10

„Относно това, с което ще се занимавам - това е една идея, която може би в съзнанието изкрастализира - една съвместна работа по веригата. Не може всеки да работи на парче и да бъда сам за себе си, ако искаме нашата общност да върви напред и да постигаме резултати. Тази първа работна среща беше много ползотворна. На една комуникация, по-сериозна и задълбочена, която ще бъде от помощ на всички отбори и най-вече на състезателите. Те трябва да наясно с порядките, за да не губим излишно време, а да се търси моментално резултат. Що се отнася до тази длъжност - координатор, това ще бъде свързващо звено между всички национални гарнитури. Нуждаем се от положителни емоции. Трябва да вярваме, да сме убедени и да гледаме в една и съща посока, за да се радваме на по-добро бъдеще“, сподели Ники Иванов.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Владимир Иванов