Волейболистите на Монтана се противопоставиха на шампиона Хебър, докараха мача до тайбрек, но в крайна сметка отстъпиха с 2:3 гейма след страхотна и зрелищна битка при домакинството си в единадесети кръг на  efbet Супер Волей. 

С това монтанчани завършват на трета позиция след есенния дял на шампионата.

Старши треньорът Даниел Пеев изрази задоволство от играта на своите състезатели и от целия първи полусезон.

52

"Няма как да не съм доволен. Направихме това, което е по силите ни. Крайният успех можеше да е и в наша полза. Противникът е много сериозен, с много опит. Ние се борихме през цялото време да го настигнем, да поведем и да сме близо в целия мач. В петия гейм започнахме добре, имахме нашите шансове .Топката беше при нас за затваряне на мача, не можахме да си вдигнем добре в атака. Основният проблем бе, че всички чакаха Филип  Палгут да вигне топката. А той изкълчи глезен преди дни, но играе. Нещата стават за сикунди, той нямаше как да я стигне бързо при тази ситуация. Не успяхме, но съм доволен и от този мач и от целия първи полусезон.“

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.