Остава само месец до края на "Шоуто на Слави“, което е на екран от вече 19 години. хората бързо започнаха да спекулират за бъдещето на Дългия, както и за съдбата на целия му екип. Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката.

Дори това да се окаже вярно, Слави е започнал да прави планове и за различни проекти, които да включат музикантите и артистите на шоуто. Близки до него твърдят, че шоуменът планира да се захване сериозно с продуцентска дейност и да се превърне в пряк конкурент на Митко Пайнера. Тази дейност съвсем не му е чужда, тъй като в началото на демокрацията Трифонов основа БМК, с която подкрепяше не само "Ку-ку бенд“, но и редица родни певци като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, пише "Галерия“.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от "Ку-ку Бенд“ няма да спрат да създават нови песни – както за бенда, така и самостоятелни. Напоследък дори се забелязва, че певците в шоуто натрупват нов репертоар и ударно представят парчета. Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната.

Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.Тръгнат ли на редовни участия, Дългия ще прибира процент от хонорарите им. Според запознати, в момента Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лева на изява. Годжи също струва толкова, но откакто стана баща, е понамалил участията.