Ботев Пловдив ще извади Акт 11 на стадион Христо Ботев буквално до няколко дни, научи PlovdivDerby.com. Акт 11 на практика означава размразяване на строителния обект, както и откриването на строителна площадка.“

До средата на настоящия месец на стадион Христо Ботев се очаква да влязат както строителната фирма, която вече е наета за почистването на обекта и подготвянето му за реално строителство, така и работници, които ще се заемат с работа по ВиК инсталации и Електро-конструктивната част!

Тинко Йорданов и арх. Савов

Както още през ноември месец ви информирахме строителството на стадион Христо Ботев ще се извършва под надзора на Тинко Йорданов, който бе строителен надзор и преди строежа да бъде замразен през лятото на 2014-а година.

Венцислав Генков

Венцислав Генков, за който през ноември също само в PlovdivDerby.com писахме подробно, пък ще оглави Инвестиционен контрол. Венцислав Генков има изключително богат опит в изграждането на спортни съоръжения. Той е надзиравал целият строеж на столичната многофункционална зала Арена Армеец, а преди няколко години е участвал като главен консултант в изграждането на два от стадионите в Русия, които през лятото приеха Световното първенство по футбол.

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

372Дни 17Часове 58Минути 12Секунди