Един от най-желаните ергени в света и цар на марихуаната Майкъл Струмейтис разпуска летящия си харем, защото ще се жени за българския топмодел Цеци Красимирова, научи HotArena.

Струмейтис доскоро беше известен с това, че използва частния си самолет за щури забави, В ролята на стюардеси той ползваше татуирани гърли. Оргиите обаче вече са в миналото, защото покрай нашенката янкито бил станал друг човек, тръбят западните медии.

Цеци Красимирова пък е започнала тренировки  по бокс, за да влезе във форма за сватбата, Предполага се, че фаталната красавица ще се появи в прозрачна рокля по тялото, от която да прозират татуировките й, тъй като младоженецът си падал по това. Изкусителната красавица вече се похвали, че през март ще пристане на Майкъл в старинен замък в Барселона, където двамата живеят. Никой от приятелите им обаче все още не е получил покана. А с такава очакват да се сдобият Ивайла Бакалова и Азис.

Според изчисленията на техни близки масрафът по венчавката ще излезе малко повече от 1 млн. долара. Младоженецът, който върти успешна търговия с медицинска марихуана е поканил бизнеспартньори и авери от цял свят, пише „Телеграф“.