С шестима нови играчи в състава си ще замине на лагер в Турция Сокол U17,  научи Glas.bg. Както вече ви информирахме двете формации на марковци -  U17 и U15 ще се подготвят на лагер в турския курорт Кушадасъ.

В редиците на по-голямата формация на Даниел Спасов бяха привлечени шестима нови състезатели, които трябва да подпомогнат представянето на тима през пролетта. Треньорът ще разполага с нови играчи във всяка една от линиите. Тепърва обаче ще става ясно къде точно ще бъдат поставени новите и как бъдат най-полезни в новия си клуб.

Още през декември Glas.bg ви съобщи, че трио от Ботев ще премине в редиците на "соколите". Към тях се присъединяват двама състезатели от младшата на Спартак Пловдив (Набор) 2003 и юноша на Локомотив.

 

Ето кои са новите попълнения в Сокол  U17:

 

Ангел Генчев играе на позицията централен нападател. Той бе привлечен от състава на Ботев. Играчът също е защитавал и цветовете на Левски (София).

 

Тодор Христов се подвизава като ляв бек. Състезателят също идва от състава на "канарчетата". Преди Ботев Христов е бил капитан в тима на Лудогорец.

 

Никола Райчев е също е бранител. Той може да бъде използван като централен бранител, а също и като бек. Райчев също идва от Ботев.

 

Станимир Найденски е офанзивен състезател. Той най-често играе на дясното крило. Играчът се присъединява към Сокол от Спартак (Пловдив).

 

Николай Дудов е защитник. Той може да бъде ползван в центъра на отбраната. Ръстовият играч е привлечен също от Спартак.

 

 

Диян Димов е вратар. Играчът е бил част от тима на Локомотив (Пловдив) набор 2002, но вече ще пази под рамката на Сокол.