Млада жена потресе мрежата със зловещия си разказ, в който подробно описва какво е преживяла броени дни след раждането на първородната си рожба. Страховитите подробности Мел Бремнер от Абърдийншър разкрива в сайта за родители channelmum.com.

Пет дни след раждането, което станало с цезарово сечение, младата жена вече си била вкъщи и решила да си вземе душ. Навеждайки се за шампоана, шевовете на корема й се пръснали и през дупката започнали да излизат вътрешностите й. Докато ги придържала с едната си ръка, тя започнала да крещи за помощ. Мъжът й се отзовал моментално и й помогнал да стигне до дивана, дал й кърпа и звъннал на спешна помощ.

В сайта жената е споделила и снимка, направена докато чака лекарите.

„Когато гледам тази снимка, си спомням как стоях там, държейки стомаха си и всичките си вътрешности. Те бълбукаха и се движеха. Беше просто ужасно”, споделя Мел.

Бремнер е закарана в болница, където й е направена операция. Два дни по-късно тя е изписана от здравното заведение. Специалистите смятат, че шевът може да се пръснал заради твърде къса нишка или недостатъчно здрав възел.

 

38-годишната Мел отбелязва, че е решила да сподели своята история, за да разбие митовете за това, че цезаровото сечение е лека операция. „Това е сериозна хирургична намеса, но лекарите не ни казват за това”, добавя тя.

Инцидентът е станал в далечната 2011 година.

След преживяния кошмар Мел ражда още две деца - момиченца, отново с помощта на цезарово сечение. /jenata.blitz.bg