ПФК Берое ще подаде жалба заради съдийството в двубоя им срещу Сокол (Марково) от 1/4-финалите за Купата за БФС при набор 2001. Това стана ясно от думите на треньора Слави Жеков, цитиран от клуба. 

Вижте целия текст, който публикуваха от ПФК Берое:

"Берое U18 отстъпи с 0:4 при гостуването си на Сокол (Марково) в първия четвъртфинал на турнира за Купата на БФС. Двубоят обаче ще се запомни не с добрите изяви на играчите на домакините, а със спорните съдийски отсъждания на рефера Даниел Краевски, които ощетиха играчите на Берое. Домакините поведоха с 1:0, но малко след това реферът шокира след като първо отмени гол на „зелено-белите” с мотива, че топката е напуснала пределите на терена, а след това подмина и дузпа в полза на старозагорци. 

При втория гол на домакините останаха съмнения за неотсъдена засада. Четвъртото попадение пък дойде след дузпа, за която също останаха съмнения дали изобщо има нарушение и трябва да бъде отсъдена. Спорни бяха и решенията за спиране на няколко атаки на Берое заради засада. „Ще подадем жалба. Такова съдийство не съм виждал, аз съм от 29 години във футбола. Жалко за децата, това е подигравка с труда им. Ние сме Берое, не може да се свири по този начин, не сме някой случаен отбор. Аз как да ги мотивирам след такова съдийство?!”, попита след двубоя наставникът на Берое Слави Жеков. "