С три мача на живо и един на запис ще започне седмицата в GlasTV. Поради старта на Елитните юношески групи до 15 и до 17 години във вторник се очаква началото на седмицата да е с график като на футболен уикенд.

Седмицата стартира са мача между Ботев и Монтана от Елитната до 19 години. Както знаете, срещата на Ботев бе преместена за днес от 17:30 часа. Двубоят ще се играе на естествен терен номер 1 на базата в Коматево.С изместването на мача "жълто-черните" ще могат да използват играчите си, които са част от националния отбор до 18 години. След загубата през миналия уикенд от Лудогорец в Разград „жълто-черните“ нямат право на грешка у дома. 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Във вторник са първите кръгове на U15 и U17, а срещите са повече от интересни. От този сезон се предвижда програмите на двете възрасти да вървят "ръка за ръка", за да може отборите да пътуват заедно и да се облекчават разходите. Две дербита на Тракия ще има през следобеда на 28 август. Ботев U15 приема връстниците си от Берое в 15:00 часа, а веднага след тях започва двубоят при по-големите - до 17 години. Момчетата на Пепо Пенчев направиха много успешна подготовка на лагера в Банско, като записаха три победи в трите контролите, изиграни там. И двете срещи ще имате възможността да гледате на живо в YouTube канала на GlasTV.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ ПРИ 15-ките:

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ ПРИ 17-ките:

Междувременно Локомотив посреща Левски на Лаута също в двете възрасти. Двубоят на момчетата Даниел Димитров е сутринта от 10:00 часа. Тимът до 17 години пък ще се изправи срещи "сините" от 17:30 часа. В предсезонната подготовка двата тима завършиха 1:1 на лагера в Говедарци. Дали във вторник някой от два отбора ще грабне трите точки или ремито ще се повторите, предстои да разберем. В Glas.bg ще имате възможността да гледате запис от срещата на U17, както и да разберете как е завършил двубоя на по-малките.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЗАПИС ОТ 21:00 часа:

Как ще стартира сезона Сокол (Марково) в Елитната група също ще може да разберете подробно от нашата медия в разширен репортаж.