Играч на Сокол (Марково) набор 2004 бе повикан на регионалния лагер-сбор на националния отбор на България в тази възраст. Става дума за Тодор Стамболийски. Капитанът на тима Атанас Доминов също е следен изкъсо и най-вероятно ще бъде част от следващия лагер на малките "лъвчета". Това е поредно доказателство за развитието на отбора в правилната посока.

Тимът на Даниел Спасов е събран сравнително скоро - преди година и половина, но треньорът успява да извлича максимума от своите играчи и да ги надгражда. Това си личи по проста съпоствака с резултатати от първите стъпки на състава и последните двубои на момчетата.

В началото Сокол губеше тежко от своите силни противници, с разлика. Резултатите бяха разгромни, но това не бе страшно, а само "прохождане" на отбора. От тези загуби обаче бяха извлечени дивиденти. Срещите на момчетата с класни отбори ги караха те да се учат и след време загубите бяха с далеч по-ниски или минимални разлики. Дойдоха равенствата, дойдоха и победите. Подходът на Даниел Спасов даде резултат, а също бяха селектирани и добри попълнения. Да, отборът не е най-добрият в областта, но върви в правилната посока. 

Сега приоритет на тима е участие в новата Елитна юношеска група до 15 години, за която още не са установени кои точно ще са нейните участници и как ще бъдат определени. Без значение дали ще са баражи или друг метод, от ръководството бяха ясни, че Сокол трябва да е участник в новия шампионат. Тогава отборът ще мери сили със силни и качествени съперници и ще продължава да вдига нивото си.