Берое 2007 остана на 8-о място в крайното класиране на приятелския турнир в Германия. В последния си двубой децата на наставника Атанас Димитров отстъпиха на Айнтрахт (Франкфурт) с 0:2. Българският тим удари греда, изпусна и добра възможност от игра да отбележи гол и по-свежият тим на Айнтрахт в крайна сметка стигна до успеха. Общо в надпреварата взеха участие 32 тима. По рано днес след още една победа - над Фоербах с 0:1 Берое 2007 се класира за четвъртфиналите на турнира в Германия. Съперник там бе тимът на Галатасарай, срещата завърши с успех за турския тим с 0:2. Децата на наставника Атанас Димитров изпуснаха чиста възможност за изравняване на резултата при 0:1. Така "зелено-белите" ще играха за разпределение на местата от 5 до 8.

Една победа, едно равенство и две поражения записа Берое 2008 на Великденския турнир в Белгия. Така след първите си мачове "зелено-белите" попаднаха в потока за разпределение на местата от 10 до 20.

Берое 2009 записа две победи в първия ден на великденския турнир в Дряново. На старта на надпреварата децата на наставника Марио Колев се наложиха с 6:0 над ОФК София и с 2:0 над Етър (Велико Търново).