Втора поредна победа в Елитната група записа Берое U17! В среща от 18-я кръг на първенството "зелено-белите" се наложиха с 1:0 над Етър (Велико Търново) като гост. Срещата се игра на изключително тежък терен, единственото попадение отбеляза Божидар Христов след почивката. През първото полувреме двата тима не успяха да си отбележат гол като по-близо до тоса бяха играчите на Берое, които още от началото на мача се настаниха в половината на домакините. Въпреки това топката така и не влезе във вратата и двата тима се оттеглиха при 0:0.

След паузата старозагорци удариха и греда, а защитата се справи при опитите на домакините първи да открият резултата. В средата на втората част "зелено-белите" успяха да поведат, а след това и да запазят преднината си. Така тимът записа максимума от 6 точки от двата си мача тази седмица след като в сряда се наложи над Марек с 2:0 у дома.

С две победи и едно равенство започнаха участието си през пролетта пък първенството на Футбол 7 отборите на Берое. Берое 2007 се наложи с 13:0 над Филипов, Берое 2008 записа успех с 6:0 над Олимпия 2 и завърши 1:1 с Арена (Казанлък).